Nieuwsbrief

Affiche: Veerkrachtig Waasland

Ondersteun je acties met affiches van Veerkrachtig Waasland. Via het stellen van eenvoudige en alledaagse vragen worden mensen aangezet om met elkaar te praten, om hulp te vragen en om te rekenen op vrienden. Verder wordt er ook verwezen naar de website van Fit in je hoofd waar je o.a. meer informatie vindt over de 10 tips om je veerkracht te versterken. Je kan de affiches naast elkaar ophangen om de zichtbaarheid te verhogen. Of kies er eentje of enkele uit die je geschikt vindt voor je organisatie. 

Voor wie

Algemene bevolking

Wie kan dit materiaal bestellen

Lokale besturen, OCMW’s, wijkgezondheidscentra, huisartsen, apothekers, scholen, CLB’s, bedrijven, …

Praktisch

1. Downloaden: Je kan de affiches gratis downloaden en zelf (af)drukken.

2. Bestellen: Je kan je bestelling van gedrukte affiches doorgeven via eva.vanmaele@logowaasland.be. Kostprijs: 4 euro per 10 affiches (minimumbestelling). We rekenen een administratieve kost van 2,5 euro per bestelling + de reële verzendingskost. Wanneer je de materialen zelf afhaalt, vervalt de verzendingskost. Na bestelling ontvang je van ons een factuur.

Waarom

Door gebruik te maken van de ‘Veerkrachtig Waasland’- affiches en deze te verspreiden op zichtbare plaatsen, maak je aan de buitenwereld kenbaar dat jouw organisatie of vereniging inzet op veerkracht. 

Meer weten of actie ondernemen?

Eva Van Maele

Eva.van.maele@logowaasland.be

03 766 87 78

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen