Nieuwsbrief

Kick-off Tournée Minérale

Meer dan 220 deelnemers schreven zich in voor Tournée Minerale tijdens de  KICK-OFF van de campagne in het Waasland. Bezoekers van het Waasland Shopping Center konden zich ter plaatse inschrijven. Al wie zich die namiddag registreeerde, kreeg een gratis drankje van The Mocktailclub. Drugpunt, CGG Waas en Dender en Logo-Waasland vzw roepen op deze manier alle inwoners op om deel te nemen aan Tournée Minérale.

Tournée Minérale

Meer dan 120.000 mensen schreven zich in 2017 in voor Tournée Minérale, een groot succes! Uit onderzoek blijkt dat de deelnemers een half jaar na datum hun alcoholgewoontes nog steeds aangepast hebben. Voor De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker, de organisatoren van de campagne, was de conclusie duidelijk. Dit doen we in 2018 opnieuw!
 
‘Tournée Minérale’ roept alle Belgen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, 28 dagen ‘nee’ te zeggen tegen alcohol. Een goed moment om te bekomen van de overdadige eindejaarsperiode. Meer info en inschrijven kan via www.tourneeminerale.be.

Maar begrijp ons niet verkeerd: meedoen wil niet zeggen dat je een saaie vier weken tegemoet gaat. Op zoek naar een leuke, alcoholvrije activiteit? Of wil je net zelf, met je sportclub, je horeca-zaak, je bedrijf, je organisatie … een evenement organiseren in het kader van Tournée Minérale? Surf dan naar de kalender op de website en zet het erbij. 

Vrienden uitdagen voor het goede doel

Wie meedoet, kan zich laten sponsoren voor de Stichting tegen Kanker. Nieuw dit jaar is dat je iemand kan uitdagen om mee te doen. Om hem of haar extra te motiveren, kan je beloven een som te storten voor de Stichting tegen Kanker als je vriend de hele maand volhoudt. 

Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2018 geen alcohol. Je zal zien dat je je ook zonder perfect kan amuseren.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen