Nieuwsbrief

Meer dan 220 deelnemers schreven zich op 20 januari in voor Tournée Minérale tijdens de Kick-off voor het Waasland in het Waasland Shopping Center.
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Meer veerkracht in jouw bedrijf of organisatie? Doe dan mee met de complimentendag op 1 maart 2016. Dat is helemaal niet moeilijk en het werkt!
Werk je als eerstelijnszorgverlener? Dan is de nieuwe richtlijn valpreventie voor thuiswonende ouderen een must om door te nemen.
evv
Schrijf je klas in, blijf rookvrij en win! Jaarlijks gaan duizenden jongeren de uitdaging aan om zes maanden rookvrij te blijven of het te worden.
Teken leven overal: in je tuin, in de duinen, in het bos, ... Ze kunnen zich vastbijten in je huid en zo kan je ziek worden
Vanaf 1 juni zullen ook 55-jarige Vlamingen automatisch een uitnodiging met gratis stoelgangtest ontvangen.
Vanaf dit najaar bestaat er ook een versie van de Goed-Gevoel-Stoel speciaal voor de werksetting. Een goed-Gevoel-Stoel helemaal op maat voor sociale economiebedrijven.
De tabakstop app geeft tips, advies en feedback op maat aan rokers die willen stoppen. Moeilijk momentje? De paniekknop helpt hen erdoor. Wie rookt, maar (nog) niet wil stoppen, vindt op de app heel wat informatie.
Begin december werden de aanvragen voor het project 'Bewegen op verwijzing' voor de regio's Sint-Niklaas en Beveren goedgekeurd. Dankjewel aan alle partners die hieraan hebben mee gewerkt!
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen