Nieuwsbrief

← Vorige

Complimentenactie

Een complimentje geven of krijgen doet deugd, ook op de werkvloer! Naast het krijgen van een goed gevoel, kan een compliment de prestaties bevorderen én het werken gemakkelijker en leuker maken. Reden genoeg om als bedrijf, vereniging of organisatie deel te nemen aan de nationale complimentendag op 1 maart of op een ander moment in het jaar een complimentenactie te organiseren! Logo-Waasland vzw zet je alvast op weg met een kant-en-klaar complimentenpakket. 

Het ontvangen van een compliment helpt mee om je goed over jezelf te voelen. En jezelf oké vinden is niet altijd zo vanzelfsprekend … Toch is dit een belangrijke stap om jezelf fit in je hoofd te voelen. De website www.fitinjehoofd.be wil via tien stappen inspireren om positiever in het leven te staan en te werken aan mentale veerkracht. Laat nu net het geven van complimenten één van de tips zijn om dit te bekomen!

Logo-Waasland wil jullie aanmoedigen om deel te nemen aan de complimentenactie via het aanbieden van een kant-en-klaar pakket met heel wat leuke materialen: complimentenkaartjes om uit te delen, afscheurcomplimentjes om in je bureau te hangen, een banner voor onder je mailhandtekening ...

Voor wie?

Jongvolwassenen, volwassenen, ouderen

Wie kan een Complimentenactie organiseren?

Lokale besturen, OCMW’s, bedrijven, scholen, zorgcentra… elke organisatie kan gebruik maken van de digitale materialen.

Praktisch 

Alle digitale materialen kunnen afzonderlijk gedownload worden op deze website. Het ganse pakket kan digitaal aangevraagd worden via eva.van.maele@logowaasland.be.

Wil je daarnaast de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ extra bekend maken, kan je bij het Logo terecht voor allerhande promotiematerialen.

Logo-Waasland vzw biedt  ook workshops aan voor intermediairs of specifiek voor doelgroepen. We werken samen met de suïcidepreventiewerking van het CGG Waas & Dender

Meer weten of actie ondernemen?

Eva Van Maele

eva.van.maele@logowaasland.be

03 766 87 78

 

 

Materialen

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen