Nieuwsbrief

Infosessie Heerlijk helder over gezondheid

Duidelijke communicatie is ontzettend belangrijk als het over gezondheid gaat. 4 op de 10 Vlamingen vinden het moeilijk om alles over zorg, gezonde leefstijl of preventie te begrijpen.  Hoe herken je als professional lage gezondheidsvaardigheden en hoe pak je het aan? Wat kan jij of jouw organisatie zelf doen om preventieve boodschappen helder en laagdrempelig over te brengen, zowel schriftelijk, mondeling als via beelden. Dat leer je in deze infosessie.
 
Gezondheidsvaardigheden helpen je om gezonde beslissingen te nemen. Investeren in gezondheidsvaardigheden en in het toegankelijk maken van gezondheidsinformatie loont dus zeker de moeite.

Leen Haesaert komt tijdens een infosessie aan alle geïnteresseerde partners uit de regio van Logo-Waaslandr vzw hierover vertellen. Leen Haesaert werkt bij Memori, het onderzoeks – en expertisecentum van de Thomas More Hogeschool Mechelen-Antwerpen dat zich o.a. bezighoudt met communicatie. Ze coacht organisaties om efficiënter en publieksgerichter te communiceren. Het team van Memori deed onderzoek naar gezondheidsvaardigheden en ontwikkelde op basis daarvan een toolkit over zorgcommunicatie: ‘Heerlijk Helder in de Zorg’
 
Wanneer? dinsdag 20 maart van 14u tot 16u
 
Waar? zaal De Scor, APZ Sint-Lucia, Lamstraat 2a , 9100 Sint-Niklaas
 
Kostprijs? gratis

Inschrijven? vóór 11 maart via 03 766 87 78 of via dit inschrijvingsformulier

 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen