Nieuwsbrief

Inspiratie voor 31 mei, Werelddag zonder tabak!

Elk jaar is er op 31 mei de Werelddag zonder Tabak. Dat is het moment om burgers te sensibiliseren over de gevolgen van roken. Want onderzoek heeft aangetoond dat massale belangstelling op een piekmoment, zoals de werelddag, werkt.

De Werelddag zonder Tabak is traditioneel een moment om stil te staan bij de gevolgen van roken. Ruim de helft van de mensen die blijven roken, sterft aan de gevolgen hiervan. Rokers sterven gemiddeld ongeveer 10 jaar eerder dan niet-rokers.

Het Logo stimuleert je om projecten en acties over roken op te zetten! We adviseren je bij de uitwerking ervan en je bij ons ook terecht voor promotiemateriaal.

Inspiratie nodig? Neem een kijkje in onze gloednieuwe inspiratiegids* met een uitgebreid overzicht aan informatie rond mogelijke acties, toepasbare methodieken en allerlei ondersteunende materialen. Laat je niet overdonderen door de vele informatie: in de handige inhoudstafel kan je meteen doorklikken naar het thema dat jou aanspreekt! 

Bestel je graag materiaal om jouw actie(s) in de kijker te zetten? Vul dan het deelname- en bestelformulier in. 

Maak gebruik van dit artikel om inwoners of leden van jouw organisatie te informeren. Publiceer het in jouw infoblad of op jouw website.

Ben je op zoek naar ondersteuning of meer info? Contacteer dan fenne-chien.huylebroeck@logowaasland.be of 03 766 87 78. 

*Onze inspiratiegids is dit jaar een online boek. Bekijk je hem toch liever in PDF-versie, of wil je hem afdrukken? Klik dan hier

cover inspiratiegids 31 mei Werelddag zonder tabak
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen