Nieuwsbrief

Kick-off 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

Op zondag 1 oktober 2017 wordt in Sint-Niklaas de aftrap gegeven van de 10-daagse van de geestelijke gezondheid. Kom luisteren naar een lezing over geluk of wandel mee met één van de geestelijk gezonde wandelingen.

Iedereen heeft het al eens moeilijk in zijn leven. Maar hoe komt het dat sommigen daar beter mee omgaan dan anderen? Dit heeft te maken met 'je veerkracht'. Gelukkig kan je zelf je veerkracht trainen en versterken. Tips daarover vind je op www.fitinjehoofd.be

Werk aan je geluk

Iedereen is om 14 uur van harte welkom in het Welzijnshuis waar psycholoog Hein Zegers aan het woord is over ‘Werk aan je geluk’. Tijdens deze lezing ontdek je hoe je zelf invloed kan uitoefenen op je eigen geluk.

Geestelijk gezonde wandelingen

Na de lezing starten vier geestelijk gezonde wandelingen door de stad. Je kan één van de vier wandelingen kiezen. APZ Sint-Lucia, PC Sint-Hiëronymus, CGG Waas en Dender, de Kinder- en Jeugdpsychiatrie van AZ Nikolaas en het welzijnshuis zetten de deuren open. Je kan kennismaken met hun werking en ontdekken hoe ook jij iemand kan helpen of hoe je zelf geholpen kan worden.

Volgende wandelingen zijn mogelijk:

Wandeling 1
Van welzijnshuis naar Sint-Hiëronymus en Centrum Geestelijke Gezondheidszorg en terug (2,8 km of ongeveer 83 minuten)

Wandeling 2
Van welzijnshuis naar Sint-Lucia en Centrum Geestelijke Gezondheidszorg en terug (4 km of ongeveer 100 minuten)

Wandeling 3
Van welzijnshuis naar Centrum Geestelijke Gezondheidszorg en Kinder- en Jongerenpsychiatrie en terug (2,9 km of ongeveer 84 minuten)

Wandeling 4
Van welzijnshuis naar Kinder- en Jongerenpsychiatrie, naar Sint-Lucia, naar Sint-Hiëronymus en terug (4,8 km of ongeveer 135 minuten)

Inschrijven

Je kan inschrijven voor een wandeling via ann.opgenhaffen@sint-niklaas.be of op 03 778 37 41 met vermelding van je eerste en tweede keuze. Enkel inschrijven voor de lezing kan ook.

Meer info

www.sint-niklaas.be/daggeestelijkegezondheid

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen