Nieuwsbrief

Onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’ nodigen we je tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid (1-10 oktober) uit om een actie te organiseren die aanmoedigt tot het verhogen van de veerkracht.
De materialen voor de griepvaccinatiecampagne zijn nog in druk. Zodra geleverd, sturen wij alle pakketten op.
Maak werk van een gezondheidsbeleid en pak uit met één of meerdere projecten of materialen. Laat je inspireren bij het opstellen door ons aanbod, zowel voor lager, secundair als personeel.
Help kinderen zoveel mogelijk aan een rookvrije omgeving. Ontdek hoe jij mee kan bouwen aan een rookvrije toekomst voor de jeugd!
Op voorstel van minister Jo Vandeurzen worden 53- en 54-jarigen vanaf nu ook uitgenodigt voor het Vlaamse bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker.
dikkedarmkanker
Begin december werden de aanvragen voor het project 'Bewegen op verwijzing' voor de regio's Sint-Niklaas en Beveren goedgekeurd. Dankjewel aan alle partners die hieraan hebben mee gewerkt!
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen