Nieuwsbrief

Minister Vandeurzen lanceert campagne "Wees niet gek. Doe de tekencheck".
Mei is de internationale maand van de strijd tegen baarmoederhalskanker. Zet jij mee het bevolkingsonderzoek in de kijker? WIj zorgen voor materiaal en inspiratie.
We nemen graag jouw mening mee in de verdere ontwikkeling van het project 'procesbegeleiding voor de woonzorgcentra'.
In maart staat de strijd tegen dikkedarmkanker in de kijker. We willen - met jullie hulp - iedereen overtuigen om in de toekomst mee te doen aan het bevolkingsonderzoek.
20.000 Vlamingen die de luchtkwaliteit in hun straat meten. Dat is waar CurieuzeNeuzen Vlaanderen naar op zoek is.
Van 23 tot en met 29 april is het terug week van de valpreventie , ondertussen al de 7e editie. Net zoals de vorige editie is het centrale thema: ‘Blijf in beweging, doe het veilig!’
Te Gek!? start op 21 april 2018 een nieuwe campagne rond het thema internering onder de naam 'Van Gevangenis naar Zorg'.
Begin december werden de aanvragen voor het project 'Bewegen op verwijzing' voor de regio's Sint-Niklaas en Beveren goedgekeurd. Dankjewel aan alle partners die hieraan hebben mee gewerkt!
Zet mee de zelfzorgcampagne 'Leef zonder filter' in de kijker en zorg ervoor dat deze boodschap bij de doelgroep terecht komt!
De preventiesector zet een ‘gezonde’ koers naar de lokale verkiezingen 2018. Een partij die zich niet naar de burger, maar naar politici richt… op zijn minst bijzonder!
Teken leven overal: in je tuin, in de duinen, in het bos, ... Ze kunnen zich vastbijten in je huid en zo kan je ziek worden
Vanaf dit najaar bestaat er ook een versie van de Goed-Gevoel-Stoel speciaal voor de werksetting. Een goed-Gevoel-Stoel helemaal op maat voor sociale economiebedrijven.
Door het grote succes maken we er dit jaar een tiendaagse van de Geestelijke Gezondheid van. Zorg dragen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht.
Het evaluatierapport van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid 2017 is er.
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen